Look-Out

Begijnhof 65

Turnhout

Proef ook eens van dat Begijntje!

Dat we daar middenin het prachtige gerenoveerde begijnhof van Turnhout zeer schone uren hebben gesleten. Bij Lieve Holemans. Met een ‘Begijntje’ (Lieves likeurtje én nieuw streekproduct) en een geurige kop ‘Devotie’ (Lieves eigen koffiemelange).
Begijnhof 65 wil een originele bistro zijn waar je in alle kalmte kunt genieten van een lekkere lunch of van een smakelijk diner. Van een originele keuken die altijd vers is, de seizoenen volgt en verrassende suggesties biedt. Van een aangename sfeer en een gastvrije ontvangst. In de namiddag is het snoeperkestijd: huisgemaakte taart, speciale thee en koffie, zelfgemaakte limonade, wijn, een pintje… allemaal van die pekelzondes die we zo graag begaan. Zelfs in een begijnhof. En liefst nog op dat rustgevende terras. Ideale plek om ook kennis te maken met het ontbijt op zaterdag.
Feestje? Met een groep komen eten? Dat kan. Ook op zondag of buiten de openingsuren. Vanaf 12 personen is alles bespreekbaar. Houd intussen de website en de social media in het oog: Lieve Holmans heeft nog meer plannen.

Deel met uw vrienden:

open op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 11.30 uur • zaterdag open vanaf 09.00 uur • bestellingen voor de keuken kunnen tot 19.00 uur

volg ons op Facebook, Twitter, Instagram, Foursquare

  • Begijnhof 65, 2300 Turnhout, België
  • 0468 – 053.272