Look-Out

A’sur

Antwerpen

Latijns-Amerikaanse soul

Op het Zuid in Antwerpen kan je sinds kort genieten van de Zuiderse smaken van Latijns-Amerika in hun meest pure, frisse vorm. Chef Moisés Díaz, geboren en opgegroeid in Venezuela, genoot een eerste opleiding in de traditionele Franse keuken. Gebeten door de wereld van gastronomie en op zoek naar verdere professionele ontwikkeling, ging hij studeren in Argentinië. Daarna had hij de kans om mee te werken aan het succes van het befaamde restaurant Mirazur; in 2019 verkozen tot beste restaurant ter wereld. Tijdens zijn internationale culinaire avonturen ontmoette hij zo’n 10 jaar geleden zijn Belgische echtgenote, Sofie Vanhaeren. Ook op professioneel vlak bleek er een match te zijn. Gedreven door hun gezamelijke passie voor een pure, maar originele keuken, openden ze samen restaurant A’sur in Antwerpen. De combinatie van lokale en verse producten met een Zuid-Amerikaanse knipoog, zorgen voor een unieke smaaksensatie. Kies het Terroir Menu voor gerechten met seizoensgebonden producten in de hoofdrol (vier gangen | € 45) of het Roots Menu voor eigenzinnige en verrassende gerechten vol Zuid-Amerikaanse smaken (vijf gangen | € 55). Zin in een nieuwe ontdekking, gezonde en verrassende gerechten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Deel met uw vrienden:

open van woensdag tot en met zaterdag • woensdag en zaterdag: enkel diner

donderdag en vrijdag: lunch en diner

parkeren aan Vlaamse kaai • reserveren is aanbevolen

  • Volkstraat 32, 2000, Antwerpen, België
  • 03 – 434.65.34

Reserveer online

Reserveer