Look-Out

Anoot

Deurne

‘Nootjes’– zo worden de buren in de Van Notenstraat in Deurne-Zuid genoemd. Met de A van Antwerpen ervoor krijg je de naam Anoot. De voornaamste bedoeling van zaakvoerder en enthousiaste chefkok Rajah is om zijn vele trouwe gasten smakelijke, no-nonsense momenten aan te bieden in een nostalgisch kader, met oog voor de kleinste details. De patron heeft al een indrukwekkend horecaparcours achter de rug met meer dan 30 jaar ervaring bij verschillende sterrenrestaurants. Deze ervaring vertaalt zich dan ook in uitsluitend huisgemaakte kwaliteitsvolle gerechten en menu’s die qua intensiteit en pure smaken wedijveren op het bord. De breed uitgewaaierde Frans-Belgische kaart met Italiaanse invloeden bevat gerechten om de honger te stillen: een verse dagsoep, salades, pasta’s, verschillende vis- en vleesgerechten en, tijdens het seizoen, de beste mosselen. Ook voor kinderen staan er smakelijke gerechten op de kaart. ‘s Middags is er een lunch, en in de namiddag komen de zelfgemaakte pannenkoeken op tafel. Naast de gewone zitplaatsen hee‑ Anoot ook een ruim, verwarmd terras ter beschikking.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open vanaf 12.00uur • ruime parkeermogelijkheden in de buurt gezellig verwarmd terras • groepen tot 45 personen welkom

  • Van Notenstraat 94, 2100 Deurne
  • 03-383.06.38

www.anoot.be