Look-Out

Aldhem Hotel

Grobbendonk

ALDHEM HOTEL GROBBENDONK van BEST WESTERN PLUS ligt in het groene hart van de Antwerpse Kempen. Het hotel is snel te bereiken (dicht bij uitrit 20 van E313 – centraal gelegen tussen Antwerpen en Hasselt) en is een uitgelezen locatie voor privégebruikers, zakenmensen en bedrijven. De gratis parking biedt plaats aan ruim 350 wagens.
Wij bieden onze gasten een volledige, moderne en comfortabele accommodatie in de 71 alles-naar-wens-luxekamers met airco. In ons restaurant ‘Eisterlee’ staat elke dag een uitgebreid én vers ontbijtbuffet klaar. Nog meer culinair genieten in een aangename ambiance kan in restaurant ‘De Orangerie’ of in ons privérestaurant ‘Rigoletto’ (tot 60 personen). Graag tijdig reserveren!
Voor vergaderingen, seminaries, congressen en (privé)feesten beschikt ALDHEM HOTEL GROBBENDONK over 10 uitstekend uitgeruste, flexibele en stijlvolle zalen (10-500 gasten). Ook recepties, ceremonies enz. in openlucht zijn perfect mogelijk. Bespreek alle mogelijkheden (catering, aankleding…) met onze ‘conference & event managers’: zij geven u met plezier alle informatie.
Business en pleasure combineren? Ontdek dan zeker tijdens uw verblijf onze ‘health & leisure’-club met zijn binnenzwembad, fitnessruimte, sauna en stoombad. Nagenieten kan in de mooie tuin of op het zonneterras.
Aldhem Hotel ligt aan uitrit 20 van de E313, centraal tussen Antwerpen en Hasselt.

Deel met uw vrienden:

  • Jagersdreef 1, 2280 Grobbendonk, België
  • +32 – (0)14 – 50.10.01

Contacteer Aldhem Hotel

Contacteer